دولت فدرال آلمان اعلام كرد؛
مهاجران، با انگیزه ادامه تحصیل و پیدا كردن كار به آلمان می آیند
جاوید شو: دولت فدرال آلمان اخیرا گزارشی منتشر نموده كه نشان میدهد در سال 2018، بیشتر مهاجران با انگیزه ادامه تحصیل و یا پیدا كردن كار به این كشور مهاجرت كرده اند.
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ: رایزنی فرهنگی ایران در آلماندولت فدرال آلمان اخیرا گزارشی منتشر نموده كه نشان میدهد در سال ۲۰۱۸، بیشتر مهاجران با انگیزه ادامه تحصیل و یا پیدا كردن كار به این كشور مهاجرت كرده اند. همین طور این گزارش نشان میدهد كه تعداد پناهجویان در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال های پیش از آن كاهش داشته است. بر طبق این گزارش، ۱.۵۹ میلیون نفر در سال ۲۰۱۸ به آلمان مهاجرت كرده اند كه این آمار تفاوتی با سال ۲۰۱۷ ندارد. هرچند آمار مهاجران به آلمان نسبت به سال ۲۰۱۶ كاهش داشته است. همین طور گزارش دولت فدرال نشان میدهد كه شهروندان اروپایی دو سوم از كل مهاجران آلمان را می سازند. بر طبق آمارها، ۴۰۰ هزار دانشجوی خارجی در ترم زمستانی ۲۰۱۸-۲۰۱۹ در دانشگاه های آلمان ثبت نام كردند. البته بررسی آمارها نشان میدهد كه حدود سه چهارم از این دانشجویان از سال ۲۰۱۸، موظف شده اند تا قبل از حضور در آلمان، در دوره های آمادگی دانشگاه های آلمان در خارج از این كشور شركت نمایند و تنها ۱۱۰ هزار دانشجو خارجی وارد آلمان شده و تحصیلات خودرا آغاز نموده اند. در این سال، بیشترین تعداد دانشجویان از چین و بعد از آن از سوریه به آلمان سفر كرده اند.
همچنین طبق گزارش دولت فدرال، در سال ۲۰۱۸ مشخص شده كه یك چهارم خانواده های آلمانی سابقه مهاجرت داشته اند و مهاجران تركیه، بزرگترین گروه مهاجران در آلمان بوده اند. این آمار كسانی را در بر می گیرد كه در آلمان متولد نشده اند و یا یكی از والدین آنها آلمانی نیستند.
علاوه بر این ها، در سال گذشته، ۱۴۲۵۰۹ نفر برای پناهندگی در آلمان درخواست داده اند كه نسبت به سال قبل از آن، ۲۰ هزار درخواست كمتر بوده است. البته آمارهای این وزارت خانه تنها شامل كودكان، نوجوانان و بزرگسالانی است كه به صورت رسمی در مرزهای آلمان درخواست خود برای پناهندگی را ثبت كرده اند. این در حالیست كه بر طبق قوانین جدید، اگر كودكی هنگام ورود به آلمان متولد شود، در آمار پناهجویان قرار نمی گیرد. بر طبق این آمارها، در سال گذشته، ۴۳۵۲۶ نفر از سوریه، ۸۹۴۱۰ از عراق و ۲۷۵۱۰ از آلمان درخواست پناهندگی كرده اند.
سخنگوی وزارت كشور فدرال درباره شكل جدید آمارگیری از پناهجویان اظهار داشت: «این آمار تنها به ما نشان میدهد كه میزان مهاجرت مرزی در آلمان چقدر است.»
در عین حال، بسیاری معتقدند كه روش جدید وزارت كشور برای آمارگیری از پناهجویان درست نیست. به اعتقاد آنها، مسئولان وزارت كشور با این روش، نمی توانند آمار درستی از پناهجویان عرضه كنند. با وجود این، بنظر می رسد كه هورست زی هوفر، وزیر كشور فدرال از این اقدام راضی است. او در این زمینه اظهار داشت: «كودكان بسیاری هنگام ورود به آلمان متولد می شوند، اما آنها بعنوان پناهجو در نظر گرفته نمی شوند. شمارش آنها موجب می شود كه ما آمار دقیقی نداشته باشیم.»
او اضافه كرد: «براساس آمارهای جدید، تعداد پناهجویان در آلمان برای سومین سال متوالی كاهش یافته است. این نشان میدهد كه اقدامات ما در سال های اخیر مقابل كنترل مهاجران مؤثر بوده است.»
منبع: جاوید شو
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب