صالحی در نشست مجمع پژوهشگاه های ملی تاكید كرد

ایجاد رابطه متناسب بین آموزش و پژوهش در آیین نامه موظفی اعضای هیات علمی پژوهشی

ایجاد رابطه متناسب بین آموزش و پژوهش در آیین نامه موظفی اعضای هیات علمی پژوهشی

جاوید شو: به گزارش جاوید شو، معاون پژوهشی وزیر علوم در رابطه با تدوین پیش نویس آیین نامه موظفی اعضای هیات علمی پژوهشی، اظهار داشت: در این آیین نامه باید به این مورد توجه داشت که رابطه ای متناسب و ملموس بین آموزش و پژوهش برقرار شود و موظفی ها و خروجی ها از یکدیگر مجزا شوند، چونکه خروجی ها بر مبنای مأموریت و اهداف سازمان است.



به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، نهمین نشست مجمع پژوهشگاه های ملی کشور امسال با مبحث بررسی پیش نویس آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی پژوهشی، با حضور دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی باقر طاهری نیا دبیر مجمع پژوهشگاه های ملی کشور و رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی مدیران حوزه پژوهشی و رؤسای پژوهشگاه های عضو مجمع، به میزبانی پژوهشگاه مواد و انرژی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

دکتر صالحی در سخنرانی خود در این جلسه، آذرماه را ماه پژوهش و فناوری خواند و اظهار نمود: می بایست تمام همت خویش را در برنامه های استانی و ملی هفته پژوهش و موضوعات پژوهشی بگذاریم.

وی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به دستور جلسه این نشست درمورد تدوین پیش نویس آیین نامه موظفی اعضای هیات علمی پژوهشی، اضافه کرد: در این آیین نامه باید به این مورد توجه داشت که رابطه ای متناسب و ملموس بین آموزش و پژوهش برقرار شود و موظفی ها و خروجی ها از یکدیگر مجزا شوند، چونکه خروجی ها بر مبنای مأموریت و اهداف سازمان است.

معاون پژوهشی وزیر علوم ضمن اشاره به پشتیبانی از پژوهشگاه ها با تأمین منابع ارزی، خطاب به اعضای مجمع، اظهار داشت: به سمت تجاری سازی در جهت اولویت های کشور حرکت کنید و انعقاد تفاهمنامه و همکاری با شرکتهای دانش بنیان در جهت مأموریت های سازمان را در برنامه های خود بگذارید.

در ادامه دکتر علی باقر طاهری نیا، رئیس مؤسسه‌ی پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و دبیر مجمع پژوهشگاه های ملی کشور ضمن عرضه گزارشی از نشست قبل و اقدامات صورت گرفته، از اعضاء خواست تا بعد از عرضه پیش نویس آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی پژوهشی توسط دکتر محسن شریفی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، نقطه نظرات و پیشنهادات خویش را مطرح کنند.

راه اندازی دو مرکز نوآوری انرژی در پژوهشگاه مواد و انرژی

سپس دکتر حمید امیدوار، رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی به عرضه گزارشی درمورد تاریخچه تاسیس پژوهشگاه، فعالیت ها و اقدامات، لابراتوار ها، کارگاه ها و پایلوت ها، دستاوردها، مرکز رشد و ساختمان سبز پژوهشگاه پرداخت.

وی همینطور از ایجاد دو پژوهشکده فناوری های ساخت و تولید و پژوهشکده سیاست گذاری، ایجاد پردیس تخصصی فناوری و نوآوری با همکاری پارک علم و فناوری البرز و ایجاد تکنوپارک باتری های لیتیمی با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همینطور راه اندازی دو مرکز نوآوری انرژی در این پژوهشگاه اطلاع داد.

دکتر امیدوار در ادامه اضافه کرد: اخیراً طی دو حکم جداگانه از جانب شورایعالی انقلاب فرهنگی، وظیفه «تدوین پیش نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری های حوزه مواد پیشرفته» و هم عنوان «راهبر برنامه مواد پیشرفته و تحول صنایع» به پژوهشگاه مواد و انرژی محول شده است.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی همینطور به تعریف چندین طرح کلان ملی در این پژوهشگاه اشاره نمود و درمورد آنها توضیحاتی را عرضه کرد.

دکتر شریفی هم درمورد پیش نویس آیین نامه مذکور توضیحات لازم را عرضه کرد و در ادامه اعضای مجمع به صورت حضوری و آنلاین به طرح پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، در انتها دکتر طاهری نیا با جمع بندی مطالب مطرح شده در این جلسه، ضمن قدردانی از دکتر شریفی و همکارانشان به خاطر تهیه این پیش نویس، اعلام نمود: کمیته تدوین پیش نویس با حضور دکتر علی محمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تشکیل گردد و با عنایت به نقطه نظرات مطرح شده، نسخه جدید، تهیه و به دبیرخانه مجمع ارسال شود تا پس از نهایی شدن، توسط معاونت پژوهشی وزارت علوم مصوب و ابلاغ شود.





منبع:

1401/08/28
10:53:36
5.0 / 5
408
تگهای خبر: آنلاین , برنامه , شركت , صنعت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو