در راستای رفع چالش های مناطق محروم؛

رساله ها و طرح های پژوهشی محرومیت زدا حمایت می شوند

رساله ها و طرح های پژوهشی محرومیت زدا حمایت می شوند

به گزارش جاوید شو، برپایه بسته حمایتی برنامه ملی آبادیران نهادهای مختلف از طرح های پژوهشی، کسب وکارهای نوآورانه در توسعه مناطق کم برخوردار و واحدهای فناور حائز شرایط در حوزه محرومیت زدایی حمایت می کنند.



به گزارش جاوید شو به نقل از مهر، در جهت تحقق برنامه ملی آبادیران که رفع چالش های مناطق محروم و روستایی و ایجاد اشتغال پایدار و … را با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان دنبال می کند، نهادهای دولتی و غیردولتی برنامه های حمایتی متنوعی را به منظور پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور فعال در زمینه آبادانی و پیشرفت در دستور کار خود قرار داده اند.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به همراه بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی، بنیاد برکت، شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج، صندوق پژوهش و فناوری نوآوری اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور، جهاد دانشگاهی و بنیاد علم ایران، صندوق نوآوری و شکوفایی و … بسته های حمایتی جداگانه ای را تدوین کرده اند.
جزئیات ۳ بسته حمایتی معاونت علمی، کمیته امداد امام خمینی و بنیاد مستضعفان هفته پیش منتشر گردید (اینجا) و حالا در این گزارش جزئیات برنامه های حمایتی شرکت پیشگامان بنیاد برکت، بنیاد تعاون بسیج، صندوق پژوهش و فناوری نوآوری اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور، جهاد دانشگاهی و بنیاد علم ایران، صندوق نوآوری و شکوفایی در نوشتار زیر تشریح شده است.
بسته های حمایتی برنامه ملی آبادیران در سه بخشِ پشتیبانی از حضور شرکتهای دانش بنیان خلاق و فناور، پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور فعال در زمینه آبادانی و پیشرفت فناورانه و پشتیبانی از اساتید، نخبگان و پژوهشگران طبقه بندی شده است.
بنیاد برکت از طرح های کار فرمایی (حقیقی و حقوقی) تا سقف ۴۰ میلیاردریال، پشتیبانی از کسب و کارهای دانش بنیان یا دانش محور به صورت تسهیلات تا سقف ۵ میلیاردریال، پشتیبانی از کسب و کارهای خرد نوآورانه در جهت محرومیت زدایی و توسعه مناطق کم برخوردار، به صورت تسهیلات -تا سقف ۵ میلیاردریال حمایت می کند.
تسهیلات ۳ میلیارد تومانی برای خرید ماشین آلات صنعتی
ارائه تسهیلات خرید ماشین آلات صنعتی مورد نیاز شرکتهای تولیدی دانش بنیان تا سقف ۱۵۰ میلیاردریال (۳۰ میلیاردریال برای هر شرکت) و تنفس حداکثر سه ماهه و بازپرداخت حداکثر ۱۵ ماهه از برنامه های شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج به حساب می آید. در این بسته حمایتی اعلام شده است اگر محصول تولیدی دانش بنیان باشد، شرکت می تواند از تسهیلات ۲۵ درصدی استفاده نماید. همینطور اگر محصول تولیدی دانش بنیان نباشد، شرکت می تواند از تسهیلات ۲۸ درصدی استفاده نماید. فرد متقاضی باید درخواست خویش را جهت بررسی فنی در چارچوب نامه برای دبیرخانه برنامه ملی آبادیران و یا بنیاد تعاون بسیج ارسال نماید.
سرمایه گذاری برای ۱۰ شرکت تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان
صندوق پژوهش و فناوری نوآوری اجتماعی یکی دیگر از نهادهای همکار در پروژه آبادیران است که یک بسته حمایتی با ۴ سرفصل تدوین کرده است. عرضه تسهیلات به افراد حقیقی تا سقف ۲ میلیاردریال با سود ۲۰ درصد تا ۲۰ درصد و دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه و عرضه تسهیلات به افراد حقوقی تا سقف ۵ میلیاردریال با سود ۱۲ تا ۲۰ درصد و دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه ۲ سرفصل این بسته حمایتی به حساب می آید.
سرفصل سوم هم عرضه تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان تا سقف ۱۰ میلیاردریال با سود ۵ درصد و دوره بازپرداخت ۱۸ ماهه نام دارد و سرفصل چهارم هم سرمایه گذاری در پروژه های نوآوری اجتماعی با همکاری و تأیید صندوق پژوهش و فناوری نوآوری اجتماعی سرمایه گذاری تا سقف ۲، ۰۰۰ میلیاردریال برای ۱۰ شرکت عنوان شده است.
پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی توسط سازمان بهزیستی
مقرر شده است سازمان بهزیستی هم تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی در برابر بکارگیری و ایجاد اشتغال افراد زیر پوشش سازمان بهزیستی کشور به کارفرمایان تا سقف ۴۰ میلیاردریال به ازای هر نفر ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت کند. همینطور پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی افراد دارای معلولیت و نیازمندان جامعه هدف سازمان به کارفرمایان در برابر پرداخت حداقل حقوق مصوب شورایعالی کار از دیگر تسهیلات سازمان بهزیستی به حساب می آید.
اعطای کمک هزینه ارتقا کارایی افراد دارای معلولیت به کارفرمایان
پرداخت کمک هزینه ارتقا کارایی افراد دارای معلولیت به کارفرمایان از دیگر حمایت های سازمان بهزیستی اعلام شده است؛ مطابق ماده ۱۲ قانون پشتیبانی از حقوق افراد دارای معلولیت (تبصره ۲ منظور از کمک هزینه ارتقای کارایی افراد دارای معلولیت عبارت است از پرداخت حداکثر پنجاه درصد حداقل حقوق و دستمزد ماهانه مصوب شورایعالی کار برای فرد دارای معلولیت شاغل با عنایت به شدت معلولیت (خفیف ۳۰ درصد، متوسط ۴۰ درصد و شدید ۵۰ درصد که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در ذیل ردیف اعتباری سازمان فرد متقاضی می بایست درخواست خویش را جهت بررسی در قوانین بودجه سنواتی تأمین می شود.)
جذب سربازان امریه تا سقف ۵۰ نفر
جهاد دانشگاهی از دیگر نهادهای همکار در این پروژه است که بسته ای با ۶ سرفصل حمایتی را در دستور کار دارد؛ یکی از این سرفصل ها جذب سربازان امریه است که تا سقف ۵۰ نفر از بین دانش آموختگان ارشد و دکتری صورت می گیرد.
ارائه تسهیلات تا سقف ۱۰ میلیارد تومانی به شرکتهای محرومیت زدا
استقرار کسب و کارهای منتخب رویداد برای ۳۰ واحد فناور حائز شرایط در حوزه محرومیت زدایی، سرمایه گذاری بر روی ۳۰ طرح، هر یک به ارزش ۱۰ میلیاردریال، پشتیبانی از ۵ طرح برتر پژوهشی، هر یک تا سقف ۴ میلیاردریال مختص طرح های پژوهشی، رساله دکتری و طرح های پسادکتری، عرضه تسهیلات توسط صندوق های پژوهش و فناوری تا سقف ۱۰۰ میلیاردریال به شرکتهای فناور حائز شرایط در حوزه محرومیت زدایی و عرضه خدمات توانمندسازی در چارچوب مربی گری آموزش های مهارت افزایی (برگزاری ۵ هزار نفر ساعت دوره های آموزشی در بسته حمایتی جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شده است.
طرح های پژوهشی محرومیت زدا حمایت می شوند / پشتیبانی از رساله ها تا سقف ۲۴۵ میلیون تومان
در حوزه پشتیبانی از اساتید، نخبگان و پژوهشگران فعال در زمینه پیشرفت و آبادانی کشور بنیاد ملی علم ایران اعلام نموده است از طرح های پژوهشی اعضای هیأت علمی تا سقف ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال (افزایش ۵۰ درصدی نسبت به طرح های عادی) حمایت می کند. همینطور پشتیبانی از رساله دکتری دانشجویان دکتری تخصصی و استاد راهنما تا سقف ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال (افزایش ۵۰ درصدی نسبت به طرح های عادی) و پشتیبانی از طرح پسادکتری ویژه فارغ التحصیلان دکتری با شرایط آیین نامه بنیاد علم و استاد مسئول تا سقف ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال (افزایش ۳۰ درصدی نسبت به طرح های عادی) در برنامه حمایتی بنیاد علم ایران از اساتید و پژوهشگران قرار دارد.
سازمان بهزیستی هم در جهت پشتیبانی از اساتید و پژوهشگران از طرح های علمی و پژوهشی پژوهشگران عضو هیئت علمی دانشگاه و مراکز پژوهشی معتبر تا سقف ۱۵ میلیاردریال حمایت می کند.

1403/03/29
08:40:11
5.0 / 5
249
تگهای خبر: برنامه , خدمات , شركت , صنعت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو