تجلیل وزیر میراث فرهنگی از کارگردان موقعیت مهدی

تجلیل وزیر میراث فرهنگی از کارگردان موقعیت مهدی

به گزارش جاوید شو سید عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی در اختتامیه جشنواره صنایع دستی فجر از هادی حجازی فر کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» تجلیل نمود.


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، ششمین جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر ۱۸ تا ۲۴ بهمن ماه با نمایش ۳۲۰ اثر از هنرمندان رشته های مختلف از سراسر کشور در موزه ملی ایران برگزار گردید. امروز در اختتامیه این رویداد سید عزت الله ضرغامی از هادی حجازی فر کارگردان فیلم سینمایی موقعیت مهدی تجلیل نمود.
حجازی فر در این آیین اظهار داشت: خوشحالم که در جمع هنرمندان شریف صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور هستم هم در زادگاه خودم خوی و هم به واسطه زندگی دانشجویی هنرمندان زیادی را در سرتاسر کشور می شناسم.
وی اضافه کرد: اینجا با افتخار اعلام آمادگی می کنم که برای معرفی صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران و هنرمندان این حوزه هر کاری که لازم باشد هم خودم و هم همکارانم بدون محدودیت زمانی و بدون چشم داشتی انجام می دهم.
حجازی فر از ضرغامی خواست که به خوی سفر کند و اضافه کرد: خوی شهر بسیار مستعد با ظرفیت های متعدد است ما در خوی کباب حاج علی هم داریم که میتوان مانند «کباب بناب» برندسازی شود.
هادی حجازی فر بازیگر سینما و تئاتر که با آثار مطرحی همچون ایستاده در غبار در نقش حاج احمد متوسلیان عنوان شد در نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلندش با مبحث شهید مهدی باکری در جشنواره فیلم فجر حاضر شده است. موقعیت مهدی یک مینی سریال به سفارش تلویزیون است که بنا به تصمیم تهیه کننده و کارگردان مقرر است در چارچوب یک فیلم سینمایی نمایش داده شود و سپس از تلویزیون پخش شود.
موقعیت مهدی، گرچه فیلمی بیوگرافی درباره شخصیت مهدی باکری است اما تاکیدش بر موقعیت اوست تا فردیتش. این فیلم، فارغ از پرداختن به فضای جنگ و آدمهای جنگ، تصویر دقیق و جزیی نگرانه ای از سبک و سیاق زندگی در دهه ۶۰ هم عرضه می دهد. حجازی فر هم در مقام کارگردان هم بعنوان بازیگر نقش مهدی باکری نخواسته به تصویری اسطوره ای از او دست بزند و اتفاقا همین خصوصیت بر محبوبیت نقش می افزاید و شمایل قهرمانی او را تقویت می کند، فیلم ساختاری اپیزودیک دارد و در موقعیت های مختلف میان صحنه جنگ و زندگی به بازنمایی شخصیت شهید باکری می پردازد. از جمله آثار حاضر در جشنواره ششم صنایع دستی میتوان به فلزکاری، تذهیب، معرق، گلیم، طلاکوبی روی فلز، زری بافی، لاک تراشی، خراطی و سوخت کاری، قلمزنی، حکاکی سنگ، چاپ باتیک، طلاکوبی، پته دوزی، منبت، سرامیک، مشبک، قلم تراشی، سوزن دوزی، ملیله، سازه های چوبی، فلز، گلیم، شیشه دمی، احجام فلزی، زیورآلات، نقاشی روی پارچه، سوزن دوزی اشاره نمود. استانهای مازندران، اصفهان و تهران حضور فعال تری در این دوره داشتند.
رویش باردیگر سرو برای تجلیل از فرزندانی که هنر خانوادگی پدر و مادر خویش را حفظ نموده و ادامه می دهند و همینطور نمایش آثار دارای مهر اصالت ملی در کنار آثار فاخر صنایع دستی از مهم ترین بخش های ششمین دوره جشنواره صنایع دستی فجر بود.


منبع:

1400/11/25
22:52:45
5.0 / 5
563
تگهای خبر: جشنواره , سفر , صنایع دستی , فرهنگ
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
جاوید شو جاوید شو