ضرغامی:

جای جای این مرز و بوم با شهادت پیوندی ناگسستنی دارد

جای جای این مرز و بوم با شهادت پیوندی ناگسستنی دارد

به گزارش جاوید شو وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با صدور پیامی به مراسم بزرگداشت روز شهدا اظهار داشت: بدون شک جای جای این مرز و بوم مقدس، با شهادت پیوندی ناگسستنی دارد و نشان از حماسه آفرینی غیورمردانی دارد که جان در طبق اخلاص نهادند تا حقانیت اسلام و انقلاب و عزت و امنیت ایران اسلامی حفظ شود.


به گزارش جاوید شو به نقل از خبرگزاری ایرنا از میراث آریا، مراسم بزرگداشت روز شهدا روز شنبه - ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰- با قرائت پیام سیدعزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حضور سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع، حمید زارع بهتاش مشاور امور ایثارگران، زینب اختری مشاور امور زنان و خانواده و تعدادی از مدیران ستادی وزارت خانه توسط دفتر امور ایثارگران و مرکز مقاومت بسیج در سالن اجتماعات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار گردید.
ضرغامی در پیام خود با گرامیداشت یاد و خاطره مجهدان راه خدا، روز شهید را به ملت شهیدپرور ایران اسلامی بخصوص خانواده معزز و معظم شهدای انقلاب، دفاع از حریم و حرم، امنیت و سلامت، تبریک و تهنیت گفت.
در پیام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به این مناسبت آمده است: شهید، باشکوه ترین و رساترین واژه هستی و عظیم ترین مقامی است که خداوند متعال برای انسان ترسیم کرده است. بر این سیاق، شهدا نظرکردگان پروردگارند و عزیزترین مهمانان خوان الهی. بدون شک جای جای این مرز و بوم مقدس، با شهادت پیوندی ناگسستنی دارد و نشان از حماسه آفرینی غیورمردانی دارد که جان در طبق اخلاص نهادند تا حقانیت اسلام و انقلاب و عزت و امنیت ایران اسلامی حفظ شود و بیرقی که ۱۴۰۰ سال پیش به دست سالار شهیدان برافراشته شد، ایستاده بماند و چنین است که عطر ماندگار شهادت هم چنان در کوچه پس کوچه های شهر و دیارمان می پیچد و هرسو که نظر می نماییم نشانی از آن رادمردان می بینیم.
ضرغامی در این پیام خاطرنشان کرد: ۲۲ اسفندماه، روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، نمادی به گستره تمام روزهایی است که مصداق کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا هستند، از آن رو که فرهنگ شهادت بر فراز تاریخ و فرای مکان، تا ابد زنده می ماند و بیرق آزادگی و خداجویی را به دست منجی عدالت می رساند.
شهدا گنجینه پرارزش ما هستند
سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی نی در مراسم بزرگداشت روز شهدا اظهار داشت: شهدا ما را بشارت می دهند که در مسیرشان قرار گیریم و این گونه مراسم زمینه ای برای رسیدن به شهدا است. یکی از توقیفات بزرگی که نصیب انسان می شود، این است که بتواند لحظاتی را در خدمت خانواده شهدا و ایثارگران باشد.
وی اضافه کرد: مطمئنا شهدا و خانواده های آنها نیازی به برگزاری چنین مراسمی ندارند و این ما هستیم که به آنها نیاز داریم. شهدا همیشه زنده هستند و نباید لحظه ای در این مساله تردید کرد. خانواده های شهدا باید به خود افتخار کنند، چون آنها مظهر اقتدار کشور هستند.
اوحدی ضمن اشاره به جایگاه شهدا بیان نمود: جایگاهی که خداوند به مقام شهید داده است در مورد هیچ پدیده ای در عالم خلقت نداده است. خداوند می فرماید: «من جانشین (شهید) در خانواده او هستم، هر کس رضایت آنها را جلب نماید، رضایت مرا جلب کرده و هر کس آنها را به خشم آورد مرا به خشم آورده است.»
معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: همان گونه که ایشان فرمودند که «آنچه جوهر و مبنای همه تحولات می شود، اقتدار معنوی است» مبنای رسیدن به اقتدار معنوی بر مبنای فرمایش ایشان شهدا هستند.
وی خاطرنشان کرد: بنا به قول رهبر معظم انقلاب در جنگ روانی و آنچه که امروز در دنیا به آن جنگ نرم گفته می شود، دشمن به سراغ سنگرهای معنوی می آید که آنها را منهدم کند. در جنگ نرم، دشمن روح و روان ما را هدف قرار می دهد.
اوحدی اظهار نمود: تحریف و بی تفاوتی با گذر زمان نسبت به ارزش ها دو صدمه بزرگی است که داشته های ما را مورد هدف قرار داده است. اگر اصرار می نماییم که مراسم بزرگداشت روز شهدا برگزار شود، برای غبارزدایی از روی ارزش هاست.
معاون توسعه مدیریت توسعه و منابع اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نسبت به تحریف ارزش ها اخطار دادند. هنر، شعر و ادبیات زمینه ای برای مبارزه با تحریف ارزش هاست و شهدا گنجینه پرارزش ما هستند و ما رسالت بزرگی در این حوزه داریم.
در ادامه این مراسم فرزند شهید مؤمن زاده درباره شهدا سخنانی را بیان نمود. همینطور احمد بابایی در مراسم بزرگداشت روز شهدا به شعرخوانی پرداخت. و ماشاءالله شاهمرادی هنرمند دفاع مقدس در ادامه خاطراتی را از آن دوران بازگو کرد و گروه سرود مشکات هم قطعاتی را اجرا کردند.
در آخر مراسم توسط معاون توسعه مدیریت و منابع، مشاور امور ایثارگران، مشاور امور زنان و خانواده و مدیر موزه ملی قرآن کریم از اقدس امینیان مادر شهید، حمیده ابراهیم زاده شهری فرزند شهید ابراهیم زاده شهری، کلثوم داجلری همسر شهید، معصومه احمدی فرزند شهید احمدی، ابوالفضل باقرزاده فرزند شهید باقرزاده، فریبا احمدی فرزند شهید احمدی، احمد جعفری هیزجی فرزند شهید جعفری هیزجی، کاظم جلیلی زال پور فرزند شهید جلیلی زال پور، فریبا جهانگیرزاده فرزند شهید جهانگیرزاده، محمد مهدی حاج حیدری فرزند شهید حاج حیدری، مهران حریری فرزند شهید حریری، علی اکبر زاهد مقدم فرزند شهید زاهد مقدم، نیره سعیدی فرزند شهید سعیدی، محمدرضا سوری فرزند شهید سوری، فرهاد عزیزی زلانی فرزند شهید عزیزی زلانی، امیر مستوفی راد فرزند شهید مستوفی راد، طاهره مسجدی فرزند شهید مسجدی، راضیه نوری فرزند شهید نوری، اصغر مؤمنی زاده فرزند شهید مؤمنی زاده و حسام آقاشرف قدردانی گردید.



منبع:

1400/12/21
19:52:11
5.0 / 5
782
تگهای خبر: ادبیات , سلامت , صنایع دستی , فرهنگ
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
جاوید شو جاوید شو