نیاز دانشگاه تهران به ۲۰ میلیارد تومان برای تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی
به گزارش جاوید شو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز است، اظهار داشت: ۳۰ تا ۴۰ درصد از تجهیزات لابراتوار های دانشگاه که هم اکنون احتیاج به تعمیرات دارند، با ۲-۳ میلیارد تومان می توانند به چرخه سرویس دهی برگردند.
به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر مهدی فکور امروز در مراسم سی و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، در مورد دستاوردها و برنامه های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در سال پژوهشی گذشته، اظهار داشت: پارسال چند مصوبه را از هیئت امنای دانشگاه درخواست کردیم. با عنایت به مأموریت معاونت پژوهشی دانشگاه، شعار دانشگاه تهران و شعار سال، تغییراتی را در ساختار پژوهشی دانشگاه داشتیم.
وی به تغییر عنوان معاونت پژوهشی به معاونت پژوهش و فناوری اشاره نمود و اظهار داشت: در موضوعات در ارتباط با آموزش و پژوهش همبستگی ارگانیک و ساختاری وجود دارد، ولی خلا اصلی این بود چطور می توان پژوهش هایی را که در TRL یک تا سه صورت می گیرد، به پارک های علم و فناوری برسانیم. برای این کار، ساختار باید منسجم باشد. برای این کار فاصله TRL سه تا پنج و این خلا را با همکاری مدیر کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری پر کردیم تا بتوانیم پژوهش های اساتید را به سمت کاربردی شدن پیش ببریم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اظهار نمود: در جهت مسئولیت پذیری اجتماعی در دانشگاه، یک پژوهشکده سبک زندگی و سلامت راه اندازی کردیم. انجام تحقیقات بین رشته ای را که بسیار مورد تاکید است، مورد توجه قرار دادیم. همینطور استاد دانشگاه هم باید یک طرح جامع داشته باشد و یک هدف تحقیقاتی کلان مشخص را دنبال کند.
وی افزود: مبحث دیگر بحث گرنت های فناوری بود. در این بخش حمایت را به ۱۰ برابر رساندیم و در آن پارامترهایی قرار دادیم که نیاز نباشد هر سال بروزرسانی شود. همینطور از رساله ها و رساله هایی که دانشجویان و اساتید مدعی هستند می توانند به کسب و کار منجر شوند، تا سقف ۱۵ میلیون تومان حمایت می نماییم. گرنت های فناوری، شکوفایی، رویش و... امکاناتی هستند برای اساتیدی که تحقیقاتشان ختم به تجاری سازی می شود.
فکور ضمن اشاره به آئین نامه مالکیت فکری، اظهار داشت: این آئین نامه هم در جهت تجاری سازی دستاوردهای پژوهش و فناوری در دانشگاه تعریف شد.
وی با تکیه بر توجه به مفهوم دانش بنیان بودن شرکت ها، اظهار نمود: هر شرکتی را نمی توان دانش بنیان دانست. شرکت دانش بنیان باید بر اساس پژوهش های عمیق باشد. در این خصوص حمایت هایی را از تحقیقات و پژوهش های بنیادین شروع کردیم. چون که وظیفه دانشگاه اینست که بستری برای تحقیقات ناب و مرز دانشی باشد.
وی افزود: دو برابر شدن مبلغ تخصیصی به هر امتیاز گرنت هم یکی دیگر از اقدامات انجام شده در دانشگاه تهران بوده است. بعلاوه ۱۰۰ درصد گرنت اعضای هیئت علمی پرداخت شده است. بروزرسانی آئین نامه هزینه کرد گرنت و افتتاح باشگاه طلایه داران علم هم یکی دیگر از اقدامات انجام شده در جهت کسب مرجعیت علمی در دانشگاه بود.
فکور در مورد هزینه های مورد نیاز برای تجهیزات آزمایشگاهی، اظهار داشت: به تجهیزات آزمایشگاهی نیاز داریم و آن هایی را که احتیاج به تعمیرات دارند، مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد که برای تعمیران مبلغ ۲۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.
وی تصریح کرد: ۳۰ تا ۴۰ درصد از تجهیزاتی که هم اکنون احتیاج به تعمیرات دارند، با ۲-۳ میلیارد تومان به چرخه سرویس دهی برمی گردند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در انتها اظهار داشت: مجلات دانشگاه هم زیر پوشش انتشارات دانشگاه قرار گرفته اند. همینطور بازسازی سالن همایش کتابخانه مرکزی هم با همکاری خیرین انجام شد.
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب