700 میلیارد تومان برای طرح مولد ایثارگران اختصاص یافت
به گزارش جاوید شو، سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح مولد ایثارگران در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا فریده اولاد قباد امروز، پنجشنبه -۲۵ آبان- در نشست «هم اندیشی سراسری مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ها» در مورد کمک معیشت ایثارگران عنوان کرد: حدود ۳۰ هزار رزمنده معسر داریم که امیدواریم برای سال ۱۴۰۴ بتوانیم بودجه مورد نیاز را تأمین نماییم. همینطور از ظرفیت شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران هم برای اجرای قوانین استفاده می شود.
وی اضافه کرد: تأمین وام مسکن به ایثارگران در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای تایید سقف اعتبارات مسکن رای آورد و در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی هم باید تلاش شود تا پیشنهادات ما رای بیاورد. ما پیگیر تأمین مسکن و زمین ایثارگران هستیم و در حوزه تسهیلات با بانک دی قراردادی منعقد شده است.
فریده اولاد قبا؛ سرپرست معاونت تعاون بنیاد شهید اولاد قباد اظهار داشت: تدوین نظام نامه مددکاری یکی از مهم ترین برنامه های این معاونت است و جلسه ای با رئیس انجمن مددکاران در این راستا برگزار گردید. در حوزه مددکاری هم رسیدگی به موارد خاص در اولویت کار ما قرار دارد و عضویت بنیاد شهید در شورای اجتماعی وزارت کشور برای پیشگیری صدمه های اجتماعی مبحث مهمی است.
۲۰ هزار ایثارگران باید ویزیت تحصصی شوند
دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران هم با اشاره به اینکه پایش سلامت ایثارگران تخصصی شده است، اظهار داشت: ۲۰ هزار نفر از ایثارگران باید ویزیت تحصصی شوند.
وی اضافه کرد: از مجموع ۲۰ هزار ایثارگری که به ویزیت تحصصی نیاز دارند، تابحال سه هزار و ۵۰۰ نفر از آنان ویزیت تخصصی شده اند و به مسؤلان بنیاد شهید در استان ها تاکید کردیم ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر باقی مانده ویزیت تخصصی شوند.
دکتر عباسپور افزود: حدود ۶۰ هزار نفر از ایثارگران، جانباز اعصاب و روان هستند که هفت هزار نفر از آنان احتیاج به بستری در بیمارستان دارند. بعضی از جانبازان زخم بستر چندین بار عمل شده اند که نیاز است به کلینیک تخصصی بروند که کلینیک زخم بستر تخصصی در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) وجود دارد.
توسعه مراکز روزانه اعصاب و روان ایثارگران
عباسپور اظهار داشت: مراکز روزانه اعصاب و روان ایثارگران توسعه می یابد. در بحث تجهیزات پزشکی هم مجوز واردات را دریافت و دستورالعمل ها را شفاف کردیم و متن آنرا برای متولیان بخش درمان در استان ها فرستادیم.
وی، اصلی ترین نیاز ایثارگران را درمان دانست و اظهار داشت: حفظ ارتقای سلامت و رضایت جامعه ایثارگری از اولویت های معاونت بهداشت و درمان بنیاد است که در این خصوص با متولیان تعامل داریم.
عبدالرضا عباسپور؛ معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با تکیه بر این که ۸۰ درصد درمان ایثارگران از راه بیمه های پایه و تکمیلی است، توضیح داد: بیشتر از ۸۰۰ هزار نفر از ایثارگران عضو بیمه پایه و یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از آنان زیر پوشش بیمه تکمیلی هستند.
عباسپور اضافه کرد: در مقطعی اعتبار بنیاد شهید تأمین نمی شد. بنابراین نمی توانستیم بموقع سرانه درمان شرکتهای بیمه را پرداخت نماییم اما حالا مشکل، برطرف شده و خدمات به ایثارگران به روز عرضه می شود.
وی افزود: مرکز ملی تماس ایثار با هماهنگی بیمه دی در ساعت غیراداری ۲۴ ساعته با شماره ۱۶۷۱ پاسخگوی ایثارگران است.
بازسازی مرجعیت بنیاد شهید در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: بازسازی مرجعیت بنیاد شهید در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از اولویت های ماست که با برنامه ریزی، ابتکار و نوآوری و مشارکت های بین دستگاهی صورت می گیرد و استفاده از ظرفیت جامعه ایثاگری بخصوص تشکل ها و نخبگان در راه جریان سازی در سطوح بین المللی، ملی و استانی ضروریست.
یعقوب سلیمانی؛ معاون بنیاد شهید
منبع: javidsho.ir
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب