رونمائی از اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران
به گزارش جاوید شو، اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در حوزه صنعت غذا رونمایی گردید.
به گزارش جاوید شو به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، محققان و محققان دانشگاه های کشور برگزار گردید.
رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی خاص، می کوشد اهمیت بالای ی در بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در زمینه بین المللی ایفا کند.
وی همینطور به سیاست ها و اهداف دراز مدت این مرکز اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از این سیاست ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره وری و فرآیندهای تولید، از پژوهش و توسعه (R&D) در این عرصه حمایت می کند. این سیاست ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرایند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد نمود.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: سیاست های این مرکز بخصوص در زمینه همکاریهای بین المللی، ترغیب سرمایه گذاری های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه ی خدمت به شرکتهای دانش بنیان فعال در این عرصه از دیگر برنامه های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد نمود.
منبع: javidsho.ir
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب