انتشار فراخوان لاک پشت پرنده

انتشار فراخوان لاک پشت پرنده

به گزارش جاوید شو، فراخوان «لاک پشت پرنده» برای ناشران و پدیدآورندگان کتاب های کودک و نوجوان که در سال ۱۴۰۳ برای نخستین بار چاپ شده اند، منتشر گردید.


به گزارش جاوید شو به نقل از خبرگزاری ایرنا از روابط عمومی «لاک پشت پرنده»، داوری برای ناشران و پدیدآورندگان کتاب های کودک و نوجوان که در سال ۱۴۰۳ برای نخستین بار چاپ شده اند، در گروه لاک پشت پرنده شروع شده است.
ناشر یا پدیدآورنده کتاب که هنوز آثارشان را جهت بررسی و ارزیابی ارسال نکرده اند، می توانند یک یا دو نسخه از کتاب را تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ به نشانی فروشگاه شهرکتاب مرکزی بفرستید.
«لاک پشت پرنده» فهرستی است از کتاب های برتر هر فصل، برای کودکان و نوجوانان ایرانی. این کتاب ها را گروهی از منتقدان، کارشناسان و نویسندگان کودک و نوجوان، با بررسی کتاب های هر فصل، انتخاب می کنند.
افزون بر این هیئت داوران لاک پشت پرنده، کتاب های برگزیده هر سال را هم انتخاب و به کتاب های برگزیده نشان های طلایی و نقره ای اهدا می کنند.
کتاب ها برپایه شیوه نامه ای مکتوب و با اصول و معیارهایی روشن به لیست راه می یابند یا موفق به دریافت نشان طلایی یا نقره ای می شوند.
هر سال داوران و سیاست گذارانِ لیست، بر مبنای مقتضیات روز و همینطور با توجه دیدگاه ها و نقد و بررسی صاحب نظران، این معیارها و ملاک ها را بازنگری می کنند و آنها را در متنی با عنوان اصول، شیوه اجرایی و معیارهای لیست و نشان های لاک پشت پرنده اعلام می کنند.



منبع:

1403/12/06
12:14:16
5.0 / 5
247
تگهای خبر: كتاب
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو