رشد 30 درصدی اجرای نمایش در استان اصفهان

رشد 30 درصدی اجرای نمایش در استان اصفهان

جاوید شو: معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان از رشد 30 درصدی اجرای نمایش در استان آگاهی داد.


رضا دهقانی رو چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه کرد: ۲۴۳ نمایش در سال ۱۴۰۳ روی صحنه رفته که نسبت به سال قبل رشد شایان توجهی داشته است.
وی اظهار داشت: تعداد ۱۹۸ اثر نمایشی در سال ۱۴۰۳ با مضامینی چون دفاع مقدس، غزه، اجتماعی، کودک و نوجوان، کمدی و فرزندآوری روی صحنه رفته است.
دهقانی اضافه کرد: مضامین بیشتر نمایش های سال ۱۴۰۳، موضوعات اجتماعی بوده است.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان اظهار داشت: شهر اصفهان در اجرای نمایش های صحنه ای در استان پیشتاز بوده و بعد از آن شهرهای شاهین شهر، نجف آباد و خمینی شهر در شمار شهرهایی پراجرا بوده اند.
وی اظهار داشت: شاهین شهر بعد از اصفهان و در سال قبل در اجرای نمایش های صحنه ای نقش پررنگی داشته و جشنواره اقتباسی را به صورت پویا برگزار کرده است.
به گزارش جاوید شو به نقل از خبرگزاری ایرنا، اصفهان ۴۰ گروه نمایشی ثبت شده دارد و در تمام سالهای قبل تالار هنر متعلق به شهرداری اصفهان محل اجرای خیلی از اجراهای اهالی تئاتر اصفهان بوده است.



منبع:

1404/02/03
12:01:49
5.0 / 5
28
تگهای خبر: جشنواره , فرهنگ , هنر
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
جاوید شو جاوید شو