غذای پخته شده در فضا چه مزه ای می دهد؟

غذای پخته شده در فضا چه مزه ای می دهد؟

به گزارش جاوید شو، محققان آمریکایی و دانمارکی طی پژوهشی توانستند میسو که یک خوراک ژاپنی است را در ایستگاه فضایی بپزند.


به گزارش جاوید شو به نقل از انگجت، اما طعم و بوی آن با میسویی که روز زمین پخته می شود، متمایز بود. میسوی فضایی در آزمایش طعم در قسمت های کیفیتی مانند شوری و خوشمزگی امتیازی مشابه میسوی پخته شده روی زمین دریافت کرد اما غذای فضایی برشته تر بود. در این پژوهش محققان یک بسته حاوی محتویات خمیر میسو را در مارس ۲۰۲۰ میلادی به ایستگاه فضایی بین المللی فرستادند تا در آنها به مدت ۳۰ روز تخمیر شود. همینطور آنها بسته های میسو را در کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا و در کپنهاگ دانمارک پختند و شرایط محیطی در هر دو مورد را رصد کردند. بعد از یک ماه میسوی فضایی به زمین ارسال و با نمونه پخته شده روی زمین مقایسه شد. جاشوا اوانز از دانشگاه فناوری دانمارک در اینباره می گوید: برخی خصوصیت های محیط فضایی در مدار پایین زمین بخصوص در میکروگرانش و با وجود اشعه های فضایی فزاینده امکان دارد روی شیوه رشد و دگرگونی متابولیزم میکروب ها و بالطبع فرآیند تخمیر تاثیربگذارد. ما می خواستیم تأثیر این شرایط را بررسی نماییم. تفاوت میان پخت این غذا در دو محیط نه تنها تمایز در طعم بلکه به میزان برشتگی بلکه ترکیبات میکروبال میسو های پخته شده را هم شامل می شد. محققان به این نتیجه رسیدند که میسوی پخته شده در فضا هم همان خصوصیت های غذای پخته شده روی زمین را دارد اما یافته ها حکایت کننده از وجود یک محیط خاص تخمیر در فضا است.

1404/01/18
13:06:49
5.0 / 5
4
تگهای خبر: كیفیت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
جاوید شو جاوید شو